vragen
Dogtag met adres
Ketting met medische gegevens
Ketting met een leuke tekst
Ketting voor een kind
U bent hier: Home » rvs naamplaatjes

Personaliseer uw rvs naamplaatjes

 

Rvs naamplaatjes, altijd goed leesbaar

Toen naamplaatjes voor het eerst gebruikt werden, in 1861, werden ze gemaakt van papier. Gelukkig is er tegenwoordig een betere stof voor handen: rvs. Naamplaatjes van roestvrij staal gaan veel langer mee dan naamplaatjes van papier. Rvs naamplaatjes zijn tegenwoordig dan ook de standaard. De tekst blijft goed leesbaar en het plaatje verkleurt niet.

Kies uw eigen tekst

Op rvs naamplaatjes is ruimte voor vijf regels tekst. Dit kan in principe elke tekst zijn. Meestal wordt gekozen voor naam en contactgegevens, of bij patiënten voor essentiële medische gegevens, maar de tekst kan ook creatiever zijn. Een deel van uw favoriete liedje bijvoorbeeld, of een gedicht met emotionele waarde.

Voor elk wat wils

Bovendien hoeven de rvs naamplaatjes niet per se voor uzelf te zijn. Zo kunt u plaatjes laten maken voor uw kind, zodat hij of zij altijd uw contactgegevens bij zich heeft. Ook kunt u uw geliefde verrassen met een plaatje met een romantische tekst. Met een beetje creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos!

Nu aanschaffen

Ga naar onze webshop om nu uw gepersonaliseerde naamplaatjes te bestellen. Als u voor het middaguur bestelt en met Ideal betaalt, sturen wij uw bestelling vandaag nog naar u toe!