vragen
Dogtag met adres
Ketting met medische gegevens
Ketting met een leuke tekst
Ketting voor een kind
U bent hier: Home » rvs dogtag

Wilt u een persoonlijke rvs dogtag?

 

Een rvs dogtag bestelt u bij IDhanger.nl

Het gebruik van dogtags is al tijden niet meer beperkt tot het leger. Veel niet-militairen gebruiken ze ook, omdat het een handige manier is om persoonsgegevens beschikbaar te maken aan bijvoorbeeld hulpverleners. Een rvs dogtag is hiervoor bijzonder geschikt, omdat hij niet roest en niet verkleurt. U kunt nu uw eigen rvs dogtag bestellen bij IDhanger.nl.

Zekerheid voor uw kind

Een dogtag is erg handig als uw kind wel eens zonder u op pad gaat, of als u met uw kind in een onbekende omgeving bent. Kinderen vinden het vaak ook stoer om zo’n ketting te dragen. Mocht uw kind verloren lopen, dan kan dankzij de gegevens op de rvs dogtag altijd contact met u opgenomen worden. Zo bespaart een dogtag u veel zorgen.

Een leuk geschenk

U bepaalt zelf wat u op de rvs dogtag laat zetten; dat kan dus ook een aardige, gekke, of juist erg betekenisvolle tekst zijn. Op deze manier maakt u een persoonlijk cadeau voor een familielid of vriend. U kunt ook uw partner verrassen met een IDhanger met een speciale tekst. Met een gekleurde rubberen band geeft u uw geschenk nog een extra persoonlijk tintje.

Nu bestellen

Ga nu naar onze bestelpagina om uw gepersonaliseerde dogtag te bestellen!