vragen
Dogtag met adres
Ketting met medische gegevens
Ketting met een leuke tekst
Ketting voor een kind
U bent hier: Home » naamplaatjes

Dogtags online bestellen

Laat uw dogtag voorzien van een unieke tekst

Dogtags zijn persoonlijke naamplaatjes die u om de nek kunt dragen en waar een door u bedachte tekst op kan. Zoekt u een uniek cadeau, een leuke ketting of de persoonsgegevens van uw kind? Maak in dat geval zeker gebruik van een dogtag. Deze identificatieplaatjes zijn uiterst duurzaam, gemaakt van edelstaal en zijn geschikt voor elk soort informatie. Persoonlijke dog tags zijn bij ons gemakkelijk en snel online te bestellen.

Dogtags: hoge kwaliteit naamplaatjes

Dogtags zijn al vele jaren een bekend gezicht in het leger als identificatie, maar ze hebben natuurlijk net zo toepasbaarheden in het dagelijks leven. Met onze hoge kwaliteit dogtag beschikt u altijd over bijvoorbeeld persoonlijke gegevens, kind gegevens of medische informatie. Wilt u uw naamplaatjes liever voor iets luchtigers gebruiken, dan kunt u ook een persoonlijke boodschap of motto laten drukken! Wanneer u bij ons dogtags besteld, worden deze geleverd met een kogelketting van 60cm. Zowel de ketting als het plaatje zelf zijn roestvrij. Betaald u met iDeal en heeft u voor 12 uur besteld, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Onze prijs is altijd inclusief ketting en verzendkosten.

Meteen bestellen

Neem nu een kijkje naar ons online aanbod en plaats gerust een bestelling! Zoekt u meer informatie, lees dan onze Veelgestelde Vragen. Eventueel kunt u ook contact met ons opnemen door een e-mail te sturen.