vragen
Dogtag met adres
Ketting met medische gegevens
Ketting met een leuke tekst
Ketting voor een kind
U bent hier: Home » naamplaat ketting

Een naamplaat ketting voor u of uw kind

 

Goede kwaliteit naamplaat ketting

Wilt u ook een naamplaat ketting voor uzelf of voor uw kind? Wij leveren degelijke naamplaten. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal dat niet zal verkleuren. De tekst wordt erin geponst zodat die altijd leesbaar blijft. De naamplaat ketting heeft een comfortabele kogelketting, zodat hij zonder problemen om de nek gedragen kan worden.

Ideaal voor uw kind

Als u een kind heeft, zal u vaak wat bezorgd zijn als hij of zij alleen van huis is. Met een naamplaat ketting hoeft u zich wat minder zorgen te maken. In geval van nood kan snel contact met u opgenomen worden, omdat uw telefoonnummer op de naamplaat staat. Uw kind kan dus veilig op pad.

En ideaal voor u

Maar ook voor uzelf is een naamplaat ketting erg interessant. U kunt namelijk zelf de tekst op uw naamplaat samenstellen. Zet er uw medische informatie op, of uw verzekeringsgegevens. Maak een hanger met een tekst die u raakt en die u altijd bij u wilt dragen. Plaats een persoonlijke boodschap en schenk de ketting aan uw dierbare.

Koop nu

Ga nu naar onze bestelpagina en schaf uw eigen naamplaat ketting aan. Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten, dus er zijn geen bijkomende kosten. U betaalt exact wat u ziet!