vragen
Dogtag met adres
Ketting met medische gegevens
Ketting met een leuke tekst
Ketting voor een kind
U bent hier: Home » identiteits plaatje

Identiteits plaatje voor iedereen

 

Een identiteits plaatje is handig

Een identiteits plaatje is een hanger met een plaatje waarop gegevens staan van de drager. Van oorsprong komt dit gebruik uit het leger, om soldaten te kunnen identificeren. Inmiddels dragen ook veel burgers een identiteits plaatje. Zo kunnen bijvoorbeeld hulpverleners bij ongelukken snel vaststellen wie erbij betrokken is.

Elke tekst is mogelijk

Een plaatje met persoonsgegevens is vooral handig voor kinderen en sporters die op pad zijn zonder portemonnee. Maar een identiteits plaatje kan ook andere gegevens bevatten. U kunt er, binnen bepaalde grenzen, elke tekst op laten zetten die u maar wilt. Zet er iets aardigs op en geef het als kado aan uw vriend of vriendin. Laat een hanger maken met medische informatie of verzekeringsgegevens. Vrijwel alles is mogelijk.

Uitstekende producten

Onze producten hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Elk identiteits plaatje is gemaakt van roestvrij staal en wordt geleverd met een ketting van zestig centimeter. Verder verkopen wij accessoires, zoals rubberen omhulsels die ervoor zorgen dat het plaatje prettiger aanvoelt en niet gaat rinkelen.

Bestel nu!

Ga naar onze webshop om nu uw identiteits plaatje te bestellen! Tijdens de bestelling kunt u de tekst opgeven die u vermeld wilt hebben. De prijzen zijn inclusief verzendkosten, er komen dus geen kosten meer bij.