vragen
Dogtag met adres
Ketting met medische gegevens
Ketting met een leuke tekst
Ketting voor een kind
U bent hier: Home » identiteitsplaatjes

Bestel uw persoonlijke identiteitsplaatjes

 

Identiteitsplaatjes zijn ideaal voor kinderen…

Identiteitsplaatjes worden steeds populairder. Vroeger werden ze alleen gebruikt door militairen, maar dat is nu niet meer zo. Identiteitsplaatjes zijn stoer voor kinderen en zorgen ervoor dat ze niet snel volledig verloren lopen. Hun gegevens staan immers op het plaatje, zodat altijd contact gezocht kan worden met de ouders.

…en voor volwassenen

Maar ook voor volwassenen zijn identiteitsplaatjes handig. Bijvoorbeeld voor sporters geen identiteitsbewijs bij zich kunnen dragen; of voor patiënten die hun medische gegevens altijd bij zich willen dragen. U kunt namelijk zelf bepalen wat er op het plaatje komt te staan. Zo kunt u er een aantal regels van uw favoriete songtekst op zetten, als die tekst een speciale betekenis voor u heeft. Elke tekst is mogelijk, alleen discriminerende teksten accepteren wij niet.

Goede service

Wij bieden een snelle en goede service. Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten, dus u komt nooit voor plotselinge extra kosten te staan. Bovendien sturen wij, als u voor 12:00 uur bestelt en betaalt via Ideal, uw identiteitsplaatjes nog dezelfde dag naar u op! Onze producten zijn gemaakt van roestvrij staal en verkleuren niet.

Direct bestellen

Ga nu naar onze webwinkel, geef aan welke tekst u graag geponst wilt hebben en bestel direct uw persoonlijke plaatjes!