vragen
Dogtag met adres
Ketting met medische gegevens
Ketting met een leuke tekst
Ketting voor een kind
U bent hier: Home » identiteitsplaatje

Een degelijk identiteitsplaatje met persoonlijke tekst

 

Een identiteitsplaatje voor uzelf of een ander

Een identiteitsplaatje is ook voor u erg interessant. U kunt hem voor uzelf gebruiken, of er een aan uw zoon of dochter geven. Met een lieve of gekke tekst is een identiteitsplaatje ook bijzonder geschikt als presentje voor een familielid of vriend. U bepaalt namelijk zelf wat erop komt te staan.

Oersterke plaatjes

Het identiteitsplaatje dat wij leveren is gemaakt van stevig roestvrij staal. Het plaatje verkleurt niet. Ook de kogelketting waarmee het plaatje om de nek gedragen kan worden is zeer solide. Verder kunt u bij ons aanvullende producten aanschaffen, zoals een handig rubber omhulsel of een extra ketting.

Bepaal zelf uw tekst

De tekst op het plaatje wordt door uzelf bepaalt. Het kan uw naam en adres zijn, maar ook een persoonlijke tekst of belangrijke medische gegevens; die zijn dan altijd bij de hand mocht u een ongeval krijgen. De tekst op het identiteitsplaatje bestaat uit maximaal van 5 regels van 15 letters of cijfers.

Bestel meteen!

U bestelt de identiteitsplaatjes snel en gemakkelijk via onze online winkel. Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten, er zijn dus geen bijkomende kosten meer. U betaalt precies de prijs die u ziet.