vragen
Dogtag met adres
Ketting met medische gegevens
Ketting met een leuke tekst
Ketting voor een kind
U bent hier: Home » dogtag tekst

Maak uw eigen dogtag met tekst

 

Creatief met de dogtag tekst

Traditioneel staan er persoonsgegevens op een dogtag. Andere tekst is echter ook mogelijk. Alleen in het leger staat vast wat er op een dogtag staat, omdat het daar noodzakelijk is voor de goede orde. Die noodzaak bestaat echter niet voor u. U kunt elke dogtag tekst kiezen die u wilt!

Bepaal zelf de invulling

Elke dogtag tekst bestaat uit maximaal vijf regels van vijftien tekens. Deze vult u hoe u maar wilt. U kunt kiezen voor nuttige dingen, zoals adresgegevens, belangrijke medische informatie, of verzekeringsgegevens, maar u kunt ook kiezen voor iets leuks, romantisch, of creatiefs. De keus is volledig aan u. Alleen discriminerende teksten worden door ons geweigerd.

Hoe kunt u de dogtag gebruiken?

De dogtag wordt door ons geleverd inclusief kogelketting. De ketting wordt vooral om de nek gedragen, maar kan ook gebruikt worden om de dogtag aan bijvoorbeeld bagage vast te maken. Zo kunt u op vakantie gemakkelijk uw eigen bagege terugvinden, zeker als u er een kleurrijk rubber hoesje bij aanschaft. Een dogtag met tekst wordt echter nog steeds het meest gebruikt als identificatiemiddel, voornamelijk om te voorkomen dat kinderen verloren lopen.

Bestel snel

U kunt uw dogtag met persoonlijke tekst snel bestellen via onze bestelpagina. Er is geen lange bestelprocedure; u vult het formulier in, selecteert uw betaalmethode en kan met één klik de bestelling plaatsen. Er komen ook geen extra kosten bij uw bestelling; zelfs de verzendkosten zijn al inbegrepen in de prijs.